سلامت

مطالعات محققان دانشگاه راش نشان می دهد احتمال ابتلا به آلزایمر در افرادی که رژیم غذایی زیر را دنبال می کنند، ۵۳ درصد کمتر است:
هر روز از میوه و سبزیجات، به ویژه سبزیجاتی که برگ سبز پهن دارند استفاده کنید.
آجیل را در برنامه غذایی خود بگنجانید و سعی کنید به جای تنقلات ناسالم فقط از آجیل استفاده کنید.
در هفته چند بار لوبیا مصرف کنید.
حداقل دو بار در هفته از گوشت ماکیان استفاده کنید.

حداقل یک بار در هفته ماهی بخورید.
حداقل دو بار در هفته از یکی از محصولات خانواده توت (خشک یا تازه) استفاده کنید
مصرف گوشت قرمز، کره و مارگارین، شیرینی، پنیر پرچرب (مانند پنیر پیتزا) فست فود و غذای سرخ کرده را محدود کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *