یکی از رایج ترین اعمال جوان سازی پوست ، RF یا همان استفاده از امواج رادیو فرکوئنسی است . اما این روش امروزه تنها محدود به اعمال زیبایی نشده و در بسیاری از جراحی های سرپایی هم کاربرد دارد . درباره ی این روش و شیوه انجام آن و تاثیراتی که بر پوست دارد ، با شما همراه خواهیم بود .

جوان سازی چهره با امواج رادیو فرکوئنسی !

چگونه رادیو فرکوئنسی چهره شما را جوان می کند ؟

به گفته ی پزشکان مجله ی سلامتی راستینه ، رادیو فرکوئنسی از روش های شایع جوان سازی پوست است و امواج رادیو فرکوئنسی قسمتی از طیف وسیع امواج الکترومغناطیس هستند که درواقع ناحیه محدودی از طیف جریان متناوب با فرکانس بالا را شامل می شوند و مانند امواج رادیویی ، برای عملکرد خود نیازمند فرستنده و گیرنده اند .

امواج رادیو فرکوئنسی چطور در پوست باعث جوانسازی می شوند ؟

اساسا این امواج ضمن عبور از بافت های بدن ، مولکول های آب را با فرکانسی بالا به ارتعاش در می آورند و از این طریق باعث تولید گرما در بافت می شوند . بالارفتن دمای داخل بافت منجر به تسریع جریان خون مویرگی ، افزایش استحکام فیبرهای کلاژن و الاستین بافتی ، تحریک ساخت کلاژن و پروتئین های بافتی جدید ، سفت شدن پوست و رفع چین و چروک های پوستی یا کاهش بافت چربی های اضافی می شود .

آیا رادیو فرکوئنسی با گسترش روزافزون خود نقش مهمی در تخصص های مختلف پزشکی ، به ویژه در علم درماتولوژی ایفا می کند ؟

بله ، از این امواج می توان برای انواع برش جراحی و انعقاد عروق خونریزی کننده حین جراحی های مختلف پوستی یا برای برداشتن برخی از ضایعات سطحی پوست استفاده کرد . برخی از کاربردهای دستگاه های RF در علم درماتولوژی عبارتند از :

  • برداشت انواع ضایعات پوستی سطحی مانند میلیا ، خال ، میخچه ، زگیل ، کیست های کوچک ، کک و مک پوست .
  • انجام برش ها و جراحی های ضایعات مختلف پوستی مانند برخی کیست ها و تومورهای خوش خیم و بدخیم پوستی .
  • درمان برخی ضایعات عروقی ازقبیل تلانژ کتازی های پوستی و خال های عروقی لکه گیلاسی .
  • سفت کردن پوست و بهبود شلی و افتادگی پوست نواحی مختلف بدن مانند پلک ها ، غبغب ، پوست گردن و پشت دستان .
  • جوان سازی پوست صورت و رفع چین و چروک های پوستی از طریق تحریک کلاژن سازی و تقویت و بازآرایی کلاژن های موجود .
  • پیشگیری از پیری زودرس پوست صورت و بدن .
  • شکل دهی عضلات صورت مانند برجسته کردن گونه ها .
  • شکل دهی عضلات بدن مثل بازوهای افتاده و شل و سفت کردن ماهیچه های شکم و بهبود سلولیت و تجمعات موضعی چربی در بدن .
  • تعدیل ترشح چربی پوست و کمک به بهبود جوش و منافذ باز پوستی .
  • بهبود انواع جوشگاه های پوستی مانند جوشگاه های آکنه و آبله مرغان و جای بخیه و جراحات پوستی .
  • بهبود ظاهر ترک پوستی شکم و بدن ، اپیلاسیون و رفع موهای زائد .

رادیو فرکوئنسی در مقایسه با سایر روش های جایگزین چه مزیت هایی دارد ؟

ماهیت غیر تهاجمی و کم درد آن ، امکان استفاده در هر سن و فصل و برای هر نوع پوستی از بیماران ، امکان بازگشت سریع به کار و فعالیت های روزمره و نیاز نداشتن به استراحت های طولانی ، صرفه جویی در وقت و هزینه بیمار و رسیدن به نتایج طلوب در کمترین جلسات از جمله مزایای به کارگیری این روش است .

در واقع باید اذعان داشت سیستم های رادیو فرکوئنسی شرایط انجام عمل پوست و زیبایی را به صورت سرپایی ، در کوتاه ترین زمان و با کمترین خونریزی و جوشگاه و بعضا بدون هرگونه خونریزی و جوشگاه فراهم می کنند .

همچنین امروزه با پیشرفت روز افزون علم و در راستای افزایش سودمندی و سهولت کاربرد سیستم های مختلف درمانی و کاهش عوارض جانبی آنها ،سیستم های نوین RF فرکشنال پدید آمده اند که در زمینه های متعددی به عنوان روشی موثر اما غیر تهاجمی و بدون عارضه کاربرد دارند .

سخن پایانی

یادآور می شویم در میزان اثربخشی دستگاه های رادیو فرکوئنسی ، علاوه بر نوع و کیفیت دستگاه مصرفی ، تجربه و دانش پزشک معالج نیز نقش مهمی ایفا می کند . بنابراین برای دستیابی به بهترین نتایج و اجتناب از بروز هرگونه عوارض جانبی توصیه می شود کاربردهای زیبایی RF صرفا توسط متخصصان پوست که با ساختمان پوست و بیماری های آن آشنایی کامل دارند انجام گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *