سلامت

طی ده سال اخیر میزان سرطان در کشور ۱۰ برابر شده است.

چرا؟؟؟

آیا میدانید: سس‌مایونز به دلیل ترکیبات خاصی که دارد به عنوان سم‌کبد معرفی شده است.

آیا می دانید ساندیس ها، نوشابه ها، بیسکویت ها، کیک ها و… با قند های مصنوعی چون ساخارین که ۱۰۰۰ برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و #کلیه می باشد!؟

آیا می دانید رنگ‌ های افزودنی در نوشابه ها، ساندیس ها، کیکها، آدامسها و … همه سرطان زا هستند!

آیا می دانید قیمت روغن های مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود ۴۰ الی ۵۰ هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار ۳ الی ۴هزار تومان است

آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه های نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی‌خون و… می شود که کشنده است!؟

آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیمو های صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب‌کاه )) بعلاوه برخی اسانس ها و جوهرنمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد!؟

 

آیا می دانید کره‌گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین (گیاهی) دوست قلب شما)) فریب افکار عمومی‌ست!؟

آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از ۷ ساعت حل می شود)!؟

 

آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است!؟

آیا می دانید پنیرپفک اغلب پنیر تلخ( پنیرفاسد ) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد و چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا ۷ بار مسواک هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر ۲ عدد می باشد

آیا میدانید : اکثر  ها، کالباس ها و همبرگر ها سرطانزا هستند.

 

 

و اما چه کنیم؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است.

هترین روغن، روغن‌حیوانی است.
روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی است.

بهترین نان نانهای سبوس‌دار است مثل نان سنگک
بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و … می باشد

بیش از صد نوع هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود

مثل( چای کوهی، گل گاوزبان، سنبل الطیب، گزنه، زنجبیل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچین، آویشن، استخودوس، …)

بجای قند وشکر استفاده از خرما، ارده شیره، انواع میوه ها کشمش، توت خشک، عسل بسیار بجاست

بهترین‌ ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد.

غذاهای خورشتی سنتی، غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی.

کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه
استفاده شود از خوردن میوه در غیرفصل آن خودداری شود!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *