مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: مصرف گردو، عامل مهم کاهش ابتلا به پوکی استخوان و سرطان پستان است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ، شهلا جودت اظهارکرد: خوردن گردو به صورت روزانه و مداوم می تواند در کاهش ابتلا به سرطان پستان و تومورها موثر باشد.
وی افزود: وجود آنتی اکسیدان ها و امگا ۳ سبب می شود میزان ابتلا به سرطان و پوکی استخوان در فرد مصرف کننده کاهش یابد.
وی عنوان کرد : مصرف گردو برای همه گروه های سنی به دلیل خواص زیاد آن توصیه می شود و همه افراد می توانند با تعادل در مصرف گردو به دلیل کالری بالا از مزایای آن بهره مند شوند.